Spännande nyheter!

Hej!
Igår när jag kom hem låg det ett tjockt kuvert i brevlådan. Det var bland annat Au Pair handledarbok, info om försäkringar och mycket mer. 
 
 
När jag senare gick in och kollade min mail så såg jag att jag hade fått mail från både Cultural Care och någon jag inte kände igen. Det visade sig att jag redan fått en matchning och att familjen ville få kontakt med mig. 
 
Jag hade inte riktigt väntat mig att få en intresserad familj på bara ett par dagar. Jag blev ju antagen till programmet i måndags. 
 
Vi har bestämt att ha en intervju över skype den 7/11. Man får gå lite på magkänslan då man bara kan se en familj i taget. Min magkänsla säger mig att det kanske inte är rätt familj för mig, men det är iallafall värt ett samtal med dem! 
 
Familjen består av en mamma, pappa och två jätte söta söner på 2 och 5 (fyller 3 och 6 i början av nästa år) och de bor ca 25 minuter utanför New York. 
 
Dags att börja prata engelska så att uttalet hinner bli lite bättre innan intervjun! Blev väldigt nervös när jag läste mailet.