Adventures

Hej! 
Igår kväll bar det av till flygplatsen. Veckan som kommer ska bli väldigt rolig! Jag har nämligen min andra och sista semestervecka. Lägligt nog är det även Mardi Gras veckan i New Orleans' så jag och två andra beslöt oss för att göra en road trip ner dit med ett stop på två nätter i Atlanta. 

Klockan 19 kom jag till flygplatsen igår och var redan incheckad och hade mitt boarding pass så det var bara att gå till säkerhetskontrollen. När jag gick dit så fick jag skippa hela kön då jag tydligen hade zon 1 på mitt boarding pass. Inte illa! 

Säkerhetskontrollen gick snabbt och smidigt. Inget pipande när jag gick igenom och inga problem med väskorna. 

Jag hade gott om tid på mig och var vrålhungrig då jag inte hann äta lunch på grund av att jag inte hade packat färdigt haha, så jag gick till McDonalds och köpte mat. Inte direkt den finaste eller nyttigaste måltiden men det spelar ingen roll. Efter jag ätit köpte jag en kaffe på starbucks och begav mig till min gate. 


Planet var försenat. Det skulle lyft klockan 21.25 men vi kom inte iväg förrän strax efter 23. Jag skulle tagit ett tåg från Baltimore-Washington International flygplats där jag landade men på grund av förseningen missade jag mitt tåg. Som tur kunde Eve och Ned (som jag gör resan med) hämta upp mig på flygplatsen istället. Klockan 03 på morgonen kom de dit och vi påbörjade vår resa ner mot Atlanta. På vägen ner körde vi igenom Maryland (där resan började), Virginia, North Carolina, South Carolina och tillslut Georgia där vår slutdestination för dagen var. Jag fick se Washington DC på avstånd från vägen. Jag såg många av de kända turistattraktionerna, behöver åka dit igen dock och se DC på riktigt. 










Nu har vi precis kommit in på hotellrummet. Vi bor på Hilton hotell mitt inne i downtown Atlanta och CI ska stanna här tills måndag morgon. Vägen in till Atlanta var ganska häftig att köra på. Det var 8 körfiler i varje riktning med en maxhastighet på 70 miles/h (113km/h). Helt klart störta vägen jag någonsin kört på.










Nu ska vi fräscha upp oss lite och sedan gå ut och utforska staden. 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo