Inte långt kvar!

Hej! 
Det börjar närma sig, sakta med säkert!
I onsdags förra veckan var jag i göteborg och gjorde ett nytt pass. När man åker till usa så behöver man ha ett pass som är giltigt minst 6 månader efter att man kommer hem, och vet ni vad? Mitt var giltigt i 5 månader efter. - Så typiskt! 
 
Kan ju tillägga att bilden till det nya passet ser lite smått förjävligt ut, men å andra sidan. - Går det att bli bra på ett passfoto?
 
På måndag väntas en lång dag! Då ska jag nämligen åka upp till stockholm för att besöka den amerikanska ambasaden för att fixa visum. Väldigt segt att behöva åka upp till stockholm för det, men vad gör man inte för ett år i USA? ;)
 
Idag har det fixats med papper som ska med till ambasaden och imorgon bär det av till stenungstorg för att ta (ännu) ett foto som skall med till ambasaden. Det är ganska mycket papper som ska med. Som tur är har hag fått en lista med allt!
 
Här har vi checklistan inför ambasadbesöket:
1. DS-160 "Confirmation page" (Bekräftelse på visumansökan)
2. DS-2019 (Blankett som bevisar att jag har gått genom en organisation och får lov att söka visumet)
3. SEVIS bekräftelse (bekräftelse på att sevisavgiften är betalad)
4. Pass
5. Personbevis 120 - alla relationer (från skatteverket)
6. Extra famkallat foto
7. "Proof of founds" kontoutdrag (kontoutdrag som visar att jag har pengar så jag klarar mig de första veckorna)
8."Appointment confirmaton" (Bekräftelse på inbokad tid till ambasaden)
 
Allt utom det extra fotot har jag nu. Jag tror att jag kommer vara jätte nojig på vägen upp till stockolm och få för mig att jag har glömt något. Det hade varit väldigt surt att göra och det får inte hända!!
 
 
Nu är det dags för min skönhetssömn ;)
Natti!