Visumansökan

 
Tjabba tjena hallå!
 
Under kvällen har jag suttit och fyllt i min visumansökan. Den görs på internet och man fick svara på en hel del mäckliga frågor måste jag säga. Tre sidor fulla med frågor som "har du tänkt åka till usa och prostituera dig" "har du någonsin varit medverkande i någon terroristverkamhet" osv. 
 
I ett mail från Cultural Care fick jag en "beskrivning" på hur man skulle fylla i allt. Under avsnittet där alla dessa konstiga frågorna var hade de skrivit i beskrivningen: bör ha svarat "no" på allt. Haha, förstår varför! 
 
Sedan en liten tanke bara.. Om man har gjort/tänker göra något av allt det de frågade om, svarar man ja då? Skulle inte tro det!
 
Klicka på bilden för att få den större.
 
Nu fattas det bara en bild på mig så kan jag skicka in ansökan. Imorgon (om jag vaknar i tid) ska jag gå ner till polisen för att göra ett nytt pass. Passet måste nämligen gälla i 6 månader efter att man lämnar USA, mitt pass gäller typ 4 månader efter, så bara att skaffa ett nytt. 
 
Nu ska jag gosa mig ner bland alla mina kuddar (tro mig, de är många!!) och min ena katt för att få lite sömn innan det är dags för en ny dag. 
 
Natti natti :)