The lake house

Hejhopp!
Det visade sig att vi hade wi-fi i huset så ni kommer förmodligen höra en del från mig. 

Bilfärden upp hit tog närmare 6 timmar. Inte för att det gör något för min del, jag har inget emot att åka bil. Casey och Cailey åkte i en bil och Cathy, jag, Caitlin och Chloe åkte i den andra bilen. 


Caitlin hade en lek som gick ut på att man skulle hitta bilar från så många olika delstater som möjligt (delstaterna står på nummerplåtarna) vi (jag) lyckades hitta 26 stycken: Illinois, Indiana, New York, Alaska, Mishigan, Tennessee, Minnesota, Nebraska, Missouri, Wisconsin, Maine, North Carolina, Georgia, Virginia, Kansas, Florida, California, Iowa, Oklahoma, Montana, Pennsylvania, Washington, Ohio, Idaho, New Jersey and North Dakota. 

När vi åker hem på lördag ska jag leta efter de resterande delstaterna. 


Huset de hyr är helt underbart men utsikten slår allt! Jag hade lätt kunnat bo här! Det är lite gammaldags stil på huset och man får filmkänsla när man går på huvudgatan inne i stan. 
Vi var ute och åt på en resturang igår kväll och efteråt tittade vi oss omkring en snabbis. Idag hämtade Casey båten de hyrt och efter lunch åkte vi ut med den. Den går fort och vi åkte badring bakom båten senare under dagen. Jag åkte tre gånger. En gång med varje barn. Det var så fruktansvärt kul!! 
Under båtturen såg vi ett gäng vithövdad havsörn (eller bald eagle som de heter på engelska. USAs nationalfågel) 

Klockan sju hade vi en reservation på en så kallad supper club. Det hade lite country club känsla och det var ett trevligt ställe! 

Imorgon väntar en ny spännande dag och klockan är mycket!! Godnatt, vi hörs snart!