Helgen

Hej!
Helgen har varit fullspeckad som vanligt. I fredags efter jobbet åkte jag till veronika. Vi lagade mat och tittade på film. Jag sov över där för att vi skulle upp tidigt i lördags för att åka till flygplatsen och hämta en av veronikas kompisar som hon lärde känna på training school (jag pratade bara med honom en eller två gånger där). Klockan sju på morgonen åkte vi mot flygplatsen och oj vilka minnen som kom när vi stod och väntade på honom. Eftersom det var inrikes, så landade han på samma terminal som jag landade på när jag flög till chicago för första gången och fick träffa cathy och chloe för första gången. 
 
När vi hämtat upp honom åkte vi hem till veronika och gjorde en rejäl frukost bestående av ägg, bacon, toast och smoothie. När alla var mätta och belåtna åkte vi och lämnade veronikas äldsta värdbarn på hennes gymnastik och sedan åkte vi vidare till downtown Batavia där "Bat fest" pågick. Det var i princip att barnen kunde klä ut sig och gå trick- or treating i affärerna. Det var jätte gulligt! 

 




Klockan halv två åkte vi till gymnastiken igen och hämtade upp veronikas värdbarn. Vi var lite tidiga så vi kunde titta på en stund. 
 
Efter att vi hade ätit lunch åkte vi till chicago outlet mall, som ligger i aurora ca 5-10 minuter från veronika. Jag köpte inget men det är alltid kul att fönstershoppa. 
 
På eftermiddagen/kvällen åkte vi ner till Joliet, där statesville hunted prison ligger (ca 1 timmes bilfärd). Det är ett spökhus som är gjort som att det är ett fängelse och ska tydligen vara rankad nummer 1 i Illinois. Det var jätte bra gjort, men när vi kom dit var det SÅ läng kö. De öppnade klockan 19 och vi var där ca 19.03 och vi stod i kö i närmare 2,5 timmar. Tur att de har "underhållning" i kön så det blir aldrig tråkigt. 

 























Roligaste biten var när veronika fick syn på en kille med en levande orm i handen (inne i spökhuset) och hon (som var den räddaste av oss alla, och den som gick i mitten och skrek hela tiden) sprang iväg före mig för att komma bort från ormen. Jag höll på att dö av skratt!! Jag kunde inte stå rakt och var nära att trilla ihop i en hög på marken för att jag skrattade så mycket. 
 
I joliet ligger joliet correction prison (även känt som Fox river prison från serien Prison Break). Det är inte i bruk längre och eftersom jag älskade serien prison break så ville jag åka dit och se fängelset och ta lite kort, tyvärr blev det för sent så det får bli en annan gång. 
 
I söndags var det tänkt att jag skulle åkt med in till downtown chicago, men kände mig lite risig då jag sovit för lite och börjar bli förkyld igen, så jag valde att stanna hemma istället. Efter att ha tagit igen lite sömn tänkte jag att jag skulle testa min halloween sminkning. Så jag gjorde det, med väldigt bra resultat om jag får säga det själv. På lördag är det halloween och jag kan inte vänta. Det ska bli så kul!
 
Nu ska jag ta tag i tvätten och sedan spanskaläxan,
Ha det bra!