En eftermiddag i Chicago

Hej, hoppas allt är bra med er!
Idag bestämde jag mig för att åka in till Chicago och ta mig till Lincoln Park Zoo, då de har en ljusutställning eller vad man ska kalla det. Det var sista helgen den här helgen och jag har inte hunnit åka dit tidigare, så jag kände att jag ville göra det idag. 
 
Lincoln Park Zoo ligger en liten bit utanför the loop (det allra mest centrala stället i chicago, där många av turistattraktionerna finns) så jag gick till ett av tågen som gick upp till Lincoln park. Innan jag gick dit, gick jag runt och tog lite kort på allt möjligt. 
 
Jag testade även träningsfunktionerna på min nya apple watch som jag köpte igår, och jag måste säga att jag gillar det! Den räknar steg, puls, tid, längd, kalorier mm. 
 
Det var jätte mysikt med alla ljus men väldigt kallt! När jag gått runt där en liten stund beslutade jag mig för att ta mig tillbaka så jag skulle hinna med 20.40 tåget. Jag hade gott om tid på mig så jag tänkte: varför inte gå hela vägen tillbaka? Så jag började traska på. Ca 1 timme senare och totalt (under dagen) över 19 000 steg senare var jag framme på stationen, 30 minuter innan tåget skulle gå. Lite frusen och trött var jag, men det kändes bra med promenaden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket, har en känsla av att jag kommer sova väldigt gott i natt haha.





Mamma

Vilka härliga bilder. Har saknat dina uppdateringar

Mamma

Vilka härliga bilder. Har saknat dina uppdateringar

Mats

Ja det var länge sedan du uppdaterade bloggen 😀
Jättefina bilder och som vanligt en välskriven text! Kul att läsa 😀

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo