Två veckor avklarade

Hej! 
Nu har jag varit hos familjen i 2 veckor. Det känns som om jag har varit här längre på sätt och vis, men samtidigt känns det som om jag precis lämnade Sverige! 


Den här veckan har gått i en rasande fart. I tisdags kom Michelle, min LCC hit och hade ett litet introduktionsmöte med mig och föräldrarna. Där gick vi igenom lite lagar dom gäller i staten, hur det kändes med familjen mm. 

I onsdags kom en av familjens tidigare Au Pairer och hennes pojkvänn på besök och stannade till idag. Det var kul att ha dem här, on var Au Pair nummer 2, jag är nummer 10!! Detta var första gången hon hälsade på. Barnen tyckte det var jätte spännande och de får gärna komma oftare, för väldigt vad barnen var snälla när de var i närheten ;) haha! 

Det är gäss överallt här! Haha

Det mellersta barnet (och det äldsta) har en blodsjukdom som gör att deras blodplättar minskar i antal då och då. Den äldsta verkar ha "växt ifrån" det, då hon inte har behövt medicin på länge. När värdena blir låga har de lätt att blöda och blodet koagulerar inte som det ska, så blödningarna kan vara svåra att stoppa, få blåmärken mm så de måste tänka sig för och får inte göra vissa aktiviteter så som cykla, hoppa studsmatta eller något annat som riskerar att de trillar och t.ex. Slår i huvudet. Normalt antal blodplättar är runt 150 - 350 miljarder per liter blod. Den mellersta dottern har väldigt lågt värde just nu, ca 6 miljarder.. Det gör att hon har haft en del näsblod och även humörsvängningar. Man kan tydligen då det när värdena är låga. 

Pysselstund med minstingen härom dagen.

Igår fick jag vara med om en av hennes värsta sidor, när hon bara skrek och grät och ville inte göra någonting. Pappan hjälpte mig att få henne att lägga sig i hans säng, sätta på tvn och låta henne lugna ner sig. Efteråt bad hon om ursäkt flera gånger till både mig och pappan. Det var svårt att inte bli frustrerad/arg men man får bara försöka! 

På kvällen lagade pappan mat, grillad biff (vet inte vilket djur det kom från), jäklar vad gott det var! Han är riktigt bra på att laga mat och köttet blev så mört och saftigt. Hade jag inte varit så mätt (det var stora biffar) hade jag lätt velat ha mer! 

Ätit chicagos specialitet: deep dish pizza!

Idag har jag tagit sovmorgon, det är dåligt väder så jag hade tänkt åka till woodfield mall, ett stort shoppingcenter som ligger ca 25 minuter från mig. GT lite saker jag behöver köpa. 

Vi hörs senare!





Anonym

Du sätts på storprov Av barnen 😀

Svar: Haha Ja! 😜
Erica Gustavsson

Mats

Känner igen två tjejer som kunde testa gränser de med när de var i den åldern... :)

Svar: Haha så kan det vara ;)
Erica Gustavsson

Anonym

:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo