Memorial Day weekend

Hejhopp! 
I lördags åkte jag tillsammans med Veronika, James och James kompis Sarah till downtown Chicago. Tåget ner var fullproppat av ungdomar som skulle till stranden. Det var en underbar dag och första dagen stränderna var öppna för i år (fick jag veta senare), så många passade på! 
 
När vi började närmade oss millennium park var det ett jävla liv en bit längre fram. Det visade sig att vi kom dit i tid för Memorial Day Parade, en stor parad för att hylla alla USAs militärer mm. Det var kul att se ett stort + var även att vi fick varsin flagga att vifta med! Haha gratis är gott! Perfekt till min scrapbook jag ska göra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en stund gick vi vidare för att äta lunch. De andra ville testa Vapiano, en italiensk resturang som är väldigt god. 

 
När alla var mätta och glada gick vi till bönan och tig lite kort innan vi gick vidare i riktning mot sjön och Navy Pier. 
 
 
 
 
 
Så sjukt fint var det! Det är mäktigt att se de höga husen från ett litet avstånd. 
 
Tyvärr fick vi inte känt på vattnet.. Det var så varmt att man bara ville kasta sig i ch vattnet såg så fint ut! Helt turkost. Men stränderna låg lite väl långt bort för att vi skulle orka gå dit och längs kajen fanns det ingenstans där man kunde nå vattnet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


På vägen tillbaka till tågstationen gick vi in på Garrets Popcorn, en popcornaffär som är väldigt känd. Jag köpte garret mix, en mix med cheesepopcorn och Crunchy Carmel popcorn. Det fanns även med Carmel/nöt smak, mjölkchokladdoppade, smöriga, naturella mm. Väldigt goda iallafall!
 
Vi hade en riktigt bra dag!! När vi kom hem igen åkte jag och Veronika och köpte kinamat på panda express som vi sedan åt hemma hos henne.
 
Strax efter åtta på kvällen åkte vi till biografen för att se Pitch Perfect 2! Woho! Den var lika bra som jag förväntat mig! Nu hoppas vi på en tredje film. 
 
 



Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Det är skönt med sånna dagar ibland. 
 
Idag är det Memorial Day här i USA. En dag där man hyllar och minns alla soldater som strider för Amerika, veteraner och de som har dött i strid. 



Idag är även Caitlin's födelsedag, så det är kalas på gång! 
 





Anonym

Fantastik fina bilder

Svar: Tack :)
Erica Gustavsson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo